ABM Fashion

SUCCESVOL, COMMERCIEEL EN VERNIEUWEND

Realize Mode staat voor een succesvol ondernemen, commercieel inzicht en vernieuwend blijven. Sinds 1993 wordt er elke dag weer met man en macht gewerkt om aan deze targets te voldoen.

AANBOD
Damesmode voor een betaalbareprijs in mooie kwaliteiten en de kleuren van het seizoen. Realize mode heeft twee labels:Realize en Mi Piace. Beide collecties worden vanuit Neder-
land ontworpen. Naast collecties onder onze eigen naam, leveren wij ook collecties onder private label.

DISTRIBUTIE
Onze klanten kunnen wanneer ze bij ons in de showroom komen, direct hun gekochte goederen meenemen. Indien de (vaste) klant online of telefonisch besteld versturen wij de goederen dezelfde dag nog als het bestelde artikel op voorraad is en de bestelling vóór 17:00 u bij ons binnen is.

TEAM
Ons team bestaat uit professionele mensen die het vak met veel ambitie uitvoeren. Bij ons krijgt u een vakkundig, open en eerlijke advies.

VERKOOPPUNTEN
Ons afzetgebied is Nederland. Wij zijn hier nog lang niet uitgegroeid en wij willen onze marktpositie in Nederland verbreden. In de toekomst wellicht een sprong naar onze buren, maar vooralsnog richten we ons op Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *